BACK TO TOP

TOM WATSON Golf Course

HOME > DESIGN CONSULTING > WORKS > TOM WATSON Golf Course

TOM WATSONゴルフコース
TOM WATSON Golf Course

宮崎シーガイア、リゾート全体に対するマスタープラン提案の一環として行った、TOM WATSONゴルフコースのクラブハウス改装計画。
同敷地内のPhoenix Country Clubと差別化を計る為、客層、ターゲットを女性層に設定。従来のゴルフプレイヤーだけを対象としたオペレーションから、ゴルフ以外のお客様も訪れる事が出来る様なオペレーションを提案し、周囲をとりまく豊かな自然環境との調和を目指したデザインとしました。
自然素材の利用や藤の家具などの使用で、カジュアルながらもしっかりとした南国のリゾート感が感じられる空間に生まれ変わりました。

We planned the renovation project of the golf course TOM WATSON’s clubhouse, as part of the master plan for the Miyazaki Sea Gaia resort.
In order to make a clear difference between the Phoenix Country Club in the same area, we targeted to attract female guests. With its harmonious design to the surrounding environment, we suggested various operations to accommodate guests other than original gulf players. With the use of natural materials such as lilac furniture, it created casual yet tropical resort atmosphere.


© 2018 KEN OKUYAMA DESIGN. ALL RIGHTS RESERVED.